TRAJECTÒRIA

Farmàcia La Plana va obrir el 1987 a Esparreguera amb la intenció de millorar el servei de barri de la Plana i de les urbanitzacions de Can Rial i Mas d’en Gall. Així, es va buscar un local de fàcil accés i aparcament. Som una farmàcia amb més de 30 anys d’experiència amb l’atenció personalitzada a client. L’any 2000 es va ampliar el nostre servei a la localitat d’Abrera obrint una Farmaciola per atendre els barris de les Carpes, Santa Maria de Vilalba i Can Vilalba.

PROFESSIONALS

El nostre equip està format per diferents professionals, tècnics i farmacèutics, tots especialitzats en l’àmbit sanitari, els que s’alternen per obrir els 365 dies de l’any. Ens caracteritzem per oferir un servei ràpid, de qualitat, intentant oferir als nostres clients tots aquells productes que necessitin amb el mínim temps de demora, sempre amb eficiència i confiança.

RESIDÈNCIES

Fa més de 20 anys que treballem en estreta col·laboració amb diferents residències a les que subministrem la medicació individualitzada. Així, disposem d’unes instal·lacions específiques dedicades a l’elaboració de SPD, incloent un innovador sistema de dosificació automatitzat, el qual ens permet elaborar els blísters amb més seguretat, rapidesa, i efectivitat, minimitzant errors i permetent la traçabilitat de cada comprimit en casos que es presenti qualsevol alerta farmacèutica.

Davant les necessitats dels nostres client es va decidir en 2015 OBRIR TOTS ELS DIES DE L’ANY, per oferir un servei més proper.

HORARI

Dilluns A Dissabte

9:00 a 13:30
16:30 a 20:30

 DIUMENGES I FESTIUS

9:00 a 14:00

SERVEIS

Ortopèdia Estàndard

Màquina expenedora 24 hrs

Medicaments veterinaris

Servei a residencies

Elaboració blíster SPD

Test autodiagnostic  (VIH,drogues, etc)

Mesura tensió arterial manual

Control risc cardiovascular

Targeta client farmapremium

Farmàcies de guàrdia a Esparreguera

BLOC

Enllaços d'Interès

Ajuntament d’Esparreguera
http://www.esparreguera.cat/

 

CAP Esparreguea – Urgencias
http://www.esparreguera.cat/directori
tel. 93 326 89 01- 93 770 81 00 – 902 111 444

 

Policia d’Esparreguera
http://www.esparreguera.cat/policia/
tel. 93 777 55 77

 

Bombers Esparreguera – ADF
https://adfesparreguera.cat
tel. 937 77 66 44

 

Vademecum
www.vademecum.es

 

Col·legi de Farmacèutics de Barcelona
www.cofb.org

 

Taxi Esparreguera
www.taxiesparreguera.com

Ubicació

Princeps d´Espanya, 70 08292 – Esparreguera (Barcelona) Tel. 93 777 40 54

CONTACTE

Farmàcia La Plana és el responsable de l'tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la següent informació de l'tractament: Fi de l'tractament: Per interès legítim de l'responsable: mantenir una relació comercial i contestar a les sol·licituds d'informació de l'usuari a través del formulari de contacte. Per consentiment de l'interessat: l'enviament de comunicacions de productes o serveis. Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps de l'necessari per mantenir el cap de l'tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total de els mateixos. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal. Drets que assisteixen a l'Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment; Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició a l'el seu tractament; Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent. Dades de contacte per exercir els seus drets: Farmàcia La Plana. PRINCEPS d'Espanya, 70 08292 - ESPARREGUERA (BARCELONA) email: info@farmacialaplana.cat